A Pilori Luik

  • A Pilori Luik
  • A Pilori Luik
  • A Pilori Luik
  • A Pilori Luik
  • A Pilori Luik
  • A Pilori Luik
A Pilori LuikA Pilori LuikA Pilori LuikA Pilori LuikA Pilori LuikA Pilori Luik
Het oudste taverne-restaurant van de Vurige stede

Als u zin hebt om in een aangenaam kader te eten, moet u gewoon een tafel boeken in dit “taverne-restaurant” midden in het centrum van Luik aan de Place du Marché.

Hier kunt u op elk uur van de dag iets drinken, een snelle hap eten zoals een croque monsieur of een salade, of genieten van een lekker stukje vlees gebakken op steen en geserveerd met een gratin dauphinois.

Op de kaart staan de traditionele gerechten van een “echte” Luikse brasserie, zoals een vol-au-vent van het huis, een geroosterd hammetje gekaramelliseerd met honing of de befaamde Luikse balletjes. Bij de maaltijd kunt u kiezen voor een van de vele bieren van het vat

In de zomer kunt u van ‘s morgens tot ‘s avonds genieten van het zonnige terras en tegelijk het “perron”, een bekend Luiks monument bewonderen! Niet te missen!
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
A Pilori Luik
Place du Marché 7
4000
LIÈGE