Ferme des Beaux-Monts

  • Ferme des Beaux-Monts
  • Ferme des Beaux-Monts
  • Ferme des Beaux-Monts
  • Ferme des Beaux-Monts
  • Ferme des Beaux-Monts
Ferme des Beaux-MontsFerme des Beaux-MontsFerme des Beaux-MontsFerme des Beaux-MontsFerme des Beaux-Monts
‘Style cooking’ in het prachtige Land van Herve

Geniet van een lekkere pauze tussen boomgaarden en appelbomen in het prachtige Land van Herve. Op slechts enkele minuten van Herve en de autowegen, op 20 minuten van Luik en 10 minuten van Verviers ligt de Ferme des Beaux-Monts in een kader waar moderniteit hand in hand gaat met stijl en prestige.

Neem plaats in de veranda met airconditioning en geniet van een prachtig zicht op de tuin en de omliggende boomgaarden. In de zomer kunt u aangename momenten doorbrengen op het buitenterras en onder de pergola.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Ferme des Beaux-Monts
Bouxhmont 660
4654
Charneux