Landbouwmuseum in Rochehaut

  • Landbouwmuseum in Rochehaut
  • Landbouwmuseum in Rochehaut
  • Landbouwmuseum in Rochehaut
  • Landbouwmuseum in Rochehaut
  • Landbouwmuseum in Rochehaut
  • Landbouwmuseum in Rochehaut
Landbouwmuseum in RochehautLandbouwmuseum in RochehautLandbouwmuseum in RochehautLandbouwmuseum in RochehautLandbouwmuseum in RochehautLandbouwmuseum in Rochehaut
Terug in de tijd met oldtimer landbouwmachines

Op deze toeristische locatie keert u via een scenografisch parcours terug in de tijd om er in 20 ruimten unieke items van de landbouw te ontdekken. Het heeft dertig jaar gekost om deze fantastische collectie met 5.000 items samen te stellen. 

Hier wordt het leven en de kennis van onze voorouders uit de doeken gedaan. Een opmerkelijke ervaring die u ongetwijfeld lang zal bijblijven.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Chemin des Falloises
6830
Rochehaut