Les Chefs - Het restaurant van de Opera en het Forum de Liège

  • Les Chefs - Le restaurant de l'Opéra
  • Opéra Royal de Wallonie-Liège
  • Les Chefs - Le restaurant du Forum de Liège
  • Les Chefs - Le restaurant de l'Opéra et du Forum de Liège
  • Opéra Royal de Wallonie-Liège
Les Chefs - Le restaurant de l'OpéraOpéra Royal de Wallonie-LiègeLes Chefs - Le restaurant du Forum de LiègeLes Chefs - Le restaurant de l'Opéra et du Forum de LiègeOpéra Royal de Wallonie-Liège
Rondleiding en maaltijd in Forum de Liège – Architecturale Art Deco juweeltjes achter de coulissen

Profiteer van uw verblijf in de Vurige Stede om 2 opmerkelijke architecturale juweeltjes van de stad te ontdekken.

Ten eerste de Koninklijke opera van Wallonië, een prachtig gebouw dat sinds 1999 geklasseerd is en volledig vernieuwd werd tussen 2009 en 2012. Laat u verleiden door het weelderige decor, de majestueuze zalen waaronder de Foyer Gretry op de 2de verdieping, en het theater, een indrukwekkende toneelzaal in Italiaanse stijl die ook geschikt is voor moderne voorstellingen.

Ten tweede is er het Forum van Liège, een van de meest dynamische locaties op vlak van cultuur in de Franse Gemeenschap. Het is tevens buitengewone plaats om er uitzonderlijke maaltijden te organiseren!

U kunt er de loges, de foyer, de VIP-ruimten en zelfs de scène bezoeken. “Traiteur Les Chefs” zorgt ervoor dat u er een onvergetelijke ervaring beleeft.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Place de l'Opéra 1
4000
LIÈGE
Telefoon : +32 499424262