Le Bistr'Ô

  • Le Bistr'Ô
  • Le Bistr'Ô
  • Le Bistr'Ô
  • Le Bistr'Ô
  • Le Bistr'Ô
  • Le Bistr'Ô
Le Bistr'ÔLe Bistr'ÔLe Bistr'ÔLe Bistr'ÔLe Bistr'ÔLe Bistr'Ô
Seizoenskeuken midden in het “culturele” hartje van de stad

Bistr’Ô ligt in het centrum van Luik en houdt het midden tussen een brasserie en een restaurant, met eenvoudige, maar kwalitatieve gerechten.

In de restaurantzaal op de verdieping kunt u genieten van een maaltijd in een gezellige en ontspannen sfeer. Het terras met parasols is comfortabel, fris en omringd met bomen. Het is de ideale uitkijkpost om de nieuwe inrichting van de Place Xavier Neujean te bewonderen.

Het team schenkt bijzonder veel aandacht aan de producten voor de  recepten, en alle gerechten op de kaart worden ter plaatse bereid.  De chef brengt elke week een nieuwe suggestie zodat elk bezoek opnieuw een verrassing voorziet.

Op de uitgebreide drankenkaart staan frisdranken, speciale bieren, kwaliteitsvolle alcoholische dranken of cocktails, er is voor elk wat wils.
SLUITEN
De verlichte velden zijn aangeduid met een sterretje*
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Accommodatie
Bent u geïnteresseerd in volgende activiteiten?
:
Andere gewenste prestatie(s)
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra diensten :
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Personalia's
Le Bistr'Ô
Place Xavier Neujean, 29
4000
LIÈGE